By The Grace Of God

Det är bara sex dagar kvar till skolavslutningen. Gud va skönt!! Då dka man få betyg och allt, ja vet redan att ja har G i tyska, kemi, biologi o teknik. Och så har ja VG i fysik, ja fattar inte varför för vi hade bara ett fysik prov och det hade ja G- på. Men Tommy tycker ju om mig så det e ju bara bra.

På avslutningen så ska vårt band(ja spelar bas) bara spela en låt. Vi fick inte spela fler fö musikläraren Ola. Så vi ska bara spela By the grace of god med The Hellacopters. Den e ju jävligt bra men man vill ju spela mer.


Manchester guld!!!

Terry har chansen att avgöra och han halkar, fy fan va tufft. Fatta va surt det måste kännas, han e ju lagkapten också. Men United var värda segern, dom har världens bästa spelare i Cristiano Ronaldo som har pumpat in mål både i ligan och i champions league. Dom vann ju ligan förre chelsea också så dom e ju bättre.
Mitt tips stämmde ju lite. Manchester vann, Ronaldo gjorde första, sen kvitterade Chelsea. Men Rooney avgjorde ju aldrig så det fick bli straff missar av Terry och Anelka istället.


Skön dag

Imorgon börjar vi typ klockan 12. Så skönt!!!!! Bara slappa hela förmiddagen och sen slutar vi kl 2 så jag kan slappa då också. Men så kommer det förstås inte bli. Pappa fyller år imorgon så ja måste gå upp och sjunga kl 6. Så nu kan Emil inte sova hos mig. Men han ska sova hos Isak men ja drar dit snart. På eftermiddagen kan ja inte heller slappa för vi ska ha läst ut ondskan och typ skrivit 5 reflektioner tills på måndag, det e ju typ 300 sidor o ja har läst 85.

Om 10 minuter är det Champions League final. Chelsea-Manchester United. Cech, Terry, Ballack, Lampard, Cole, Malouda och Drogba mot Ferdinand, Brown, Ronaldo, Rooney, Scholes och Park. Fan va bra match asså!!! Ja tror Manchester vinner med 2-1, Först gör Ronaldo 1-0 sen Drogba 1-1 och så avgör Rooney.


  

Tilbaka till verkligheten

Tillbaka i skolan efter två veckors prao på Pressbyrån. Det var faktiskt ganska skönt för det är mer chill i skolan och idag hade vi bara två lektioner. Vi började 10 o slutade 12.50. Det var väldigt skönt.

Nu sitter jag och skriver redovisningen om praoen som ska vara klar imorgon. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga. Typ vad gjorde du? Ja la ut varor i butiken i två veckor. Det är väll inte så mycket att skriva om. Men nu måste ja verkligen skriva NÅTT. Guuuud va jobbigt!!

Tack Davies o Dadomo!!!!!!!

Tack tack tack ja älskar er!!!!! Ni räddade oss verkligen där. För er som e lite dumma är Davies och Dadomo spelare i Hammarby (Charlie Davies o Claudio Dadomo).

Bajen sög i 80 minuter innan Davies slår till o gör mål och sen efter 92.23 så gör Dadomo sitt första mål i Hammarbytröjan. Med en helt underbar volley och hela Söderstadion bara exploderade. Helt fucking unbelivable asså!!!!

Man va så frustrerad i 80 minuter och bara skrek på dommarn, vilken jävla pajas asså. Petter blir stämplad i strafffområdet och ligger kvar. När dommarn blåser visar dom stämplingen på storbildsskärmen precis bakom målet så dommarn måsta ha sett det. Å va gör killen då??? jo han ger Petter gult kort för filmning. Jävla tönt  asså så dåliga dommare borde inte få dömma matcher. Han va ju helt blind!!!!!

Var det någon annan som va på matchen??

Bajen-Gefle

Imorgon ska ja på Bajen-Gefle på Söderstadion. Men när vi va på Elfsborgs matchen visade det sig att våra platser är på samma som några med säsongskort så när vi ringde till hammarby och sa det så fick vi biljetter till två till matcher gratis :D!!!! Vi hade redan biljetter till matcherna mot Kalmar, Gefle o Trelleborg. Men nu har vi biljetter till Örebro och Gais också!!

Asså bajen måste bara vinna mot Gefle, vi kan inte förlora mot nåra jävla norrlänningar. DET är ju värsta skammen ju. Typ som att Aporna från skansen(Djurgården) förlorade me 5-1 mot Kalmar. HAHAHAHA viken skam!!!

RSS 2.0